Услуги

Каква е нашата мисия ?

Гордеем се с нашия екип от медицински лица, които не спират да се грижат за здравето на децата. Prime Health Bulgaria подпомага родителите като провежда индивидуални консултации и програми за детско развитие. Нашите детски специалисти ще Ви помогнат като отговорят на Вашите въпроси по всички теми от детския сън и двигателното развитие на Вашето дете.

Eкипът на Prime Health Bulgaria

Prime Health Bulgaria

Нашите услуги

Консултации по детски сън

Мога да ти помогна да се справиш с: – Научаване на бебето да спи в кошара -Трудни и дълги приспивания -Ранни сутрешни ставания -Изместен режим с много късно лягане -Рязко влошаване в съня на детето -Нощни будувания -Сложности при прехода на по-малък брой дневни дрямки -Необходимост да преместите детето да спи в отделна стая -Необходимост да спрете да приспивате детето само с люшкане, носене или в ергономична раница

Програма за изморени родители

“Програмата за изморени родители „Stand Up” е наръчник от 45 упражнения, които ще Ви помогнат да облекчите болките в гърба, кръста и врата, от които всеки родител страда. Бонус към упражненията ще получите и масажни техники при главоболие, преумора и недоспиване.”

Индивидуални консултации и програми

Prime Health Bulgaria подпомага родителите като провежда индивидуални консултации и програми за детско развитие.

Продукти

Качествени продукти, препоръчани от нашите детски специалисти. Продуктите, които предлагаме в нашия онлайн магазин, са много внимателно подбрани. Играчки, развиващи детските умения и въображение. Продукти за детския сън + видео наръчник с практически насоки за подобряване на съня. Грижа за мама-Всяка жена има нужда да се погрижи за себе.