За нас

Нашата мисия

Гордеем се с нашия екип от медицински лица, които не спират да се грижат за здравето на хората.
Работим в няколко направления:

-Ние подпомагаме развитието на хората в посока осигуряване на по-здравословна работна среда.

-Предлагаме офис гимнастика и сме ексклузивен дистрибутор на ергономична гривна за ръка, за всички, които прекарват часове, работейки на компютър или лаптоп и страдат от болка в китката и изтръпване на пръстите. Целим се да намалим най-честите рискове от така наречените "седящи" професии.

Скорошно изследване сред "седящите професии" твърди,

че всеки трети страда от шийна остеохондроза, главоболие, болка в китката, проблеми със зрението, синдром на хроничната умора и др. Заедно можем да променим тази тенденция в обществото ни.

Специализирани сме в провеждането на онлайн консултации и програми за детско развитие. Подпомагаме родителите, като го обучаваме в масаж и гимнастика на техните деца, както и индивидуални консултации за деца със специални потребности.

Запознай се с нашия екип

Физиотерапевт

Грета Вълканова

Завършила през 2014г. в Софийският университет "св.Климент Охридски" със специалност "Медицинска рехабилитация и ерготерапия. Специализирала през 2016г. акупунктура, акупресура и мокситерапия при проф. Горанова, както и специализирани курсове за кинезитерапия в педиатрията. Работила е в Правителствена болница "Лозенец" и "ВМА", където натрупва опит в областта на ортопедията, травматологията и педиатрията.

Физиотерапевт

Цветана Вълканова

Завършила в Медицински Институт София през 1979г. специалност " Медицинска рехабилитация и физиотерапия". 41 години професионален стаж като детски физиотерапевт в "Дом майка и дете" и в Дневен център за деца и младежи с увреждания "Зорница". Специализирала в Института по Педиатрия - "Рехабилитация на деца от 0-3год", "Рехабилитация на деца с ДЦП", "Работа с деца със СОП (специални образователни потребности- аутисти, хиперактивни деца и др.)