fbpx

За нас

Нашата мисия

Гордеем се с нашия екип от медицински лица, които не спират да се грижат за здравето на хората. Prime Health Bulgaria подпомага родителите като провежда индивидуални онлайн консултации и програми за детско развитие. Нашите физиотерапевти ще Ви помогнат като отговорят на Вашите въпроси по всички теми от двигателното развитие на Вашето дете.

Запознай се с нашия екип

Физиотерапевт
Физиотерапевт

Грета Вълканова

Завършила през 2014г. в Софийският университет "св.Климент Охридски" със специалност "Медицинска рехабилитация и ерготерапия. Специализирала през 2016г. акупунктура, акупресура и мокситерапия при проф. Горанова, както и специализирани курсове за кинезитерапия в педиатрията. Работила е в Правителствена болница "Лозенец" и "ВМА", където натрупва опит в областта на ортопедията, травматологията и педиатрията.

Физиотерапевт

Цветана Вълканова

Завършила в Медицински Институт София през 1979г. специалност " Медицинска рехабилитация и физиотерапия". 41 години професионален стаж като детски физиотерапевт в "Дом майка и дете" и в Дневен център за деца и младежи с увреждания "Зорница". Специализирала в Института по Педиатрия - "Рехабилитация на деца от 0-3год", "Рехабилитация на деца с ДЦП", "Работа с деца със СОП (специални образователни потребности- аутисти, хиперактивни деца и др.)

Физиотерапевт