Консултации по детски сън

Омръзна ли ти да бъдеш уморена?

Чувстваш ли тревожност като дойде времето да сложиш твоето дете за сън? Чувстваш ли се разочарована и не разбираш защо бебето ти просто не спи? Опитвала си почти всеки един съвет, който си получила от твоите  приятели и семейство, но и те не помагат.

Недоспиването е ужасно и се отразява на всички аспекти от живота ни, настроението, здравето и взаимоотношенията ни с всички в семейството.

Изтощението НЕ е знак за чест.

Предимства да работиш с консултант по детски сън:

Индивидуален подход

Методите ще варират в зависимост от възрастта и темперамента и личността на твоето дете. Както всяко дете е различно, така и всеки родител е различен. Всеки родител ще има различна родителска философия и аз я уважавам напълно. Планът, който изготвям позволява да избереш методите, които смяташ, че ще отговарят най-добре на твоята родителска философия и ще ти позволи да следваш инстинкта си като родител.

Доверие и изчерпателност

Освен консултант по детски сън съм завършила и "Медицинска рехабилитация и ерготерапия". Ще ти дам ценни съвети за двигателното развитие на твоето дете, както и кога се очаква да има скок в растежа и усвояване на новите умения.

Помага на бебето да спи по-добре:

Полагането на основите на здравословните навици за сън е най-доброто решение, което можеш да направиш за твоето дете. Да научиш бебето да спи по-добре ще помогне както на него така и на цялото ти семейство да подобри живота си. Нуждата от сън е жизнено важно за всички.

Прост и лесен план за следване

Планът, който изготвям показва точно кои са 5-те ключови стъпки и какво трябва да правиш всеки ден и нощ. Няма повече да се чувстваш претоварена и объркана. Ще ти обясня ЗАЩО стъпките са важни и след това ще ти покажа как точно да ги следваш стъпка по стъпка.

Гъвкавост

Онлайн консултацията се извършва в удобно за теб време и ден от уюта на твоя дом.

Помага за психологическото състояние на майката

Според последните проучвания майките изпадат много често в следродилна депресия. В бонус с недоспиването и преумората се влошават и отношенията в семейството. Разговорът с консултантът по сън е една терапия и за майката, която се е загубила в стремежа си да се погрижи за детето и семейството си. Консултантът ще е упора за майката и няма да я упреква.

Мога да ти помогна да се справиш с:

– Научаване на бебето да спи в кошара

-Трудни и дълги приспивания

-Ранни сутрешни ставания

-Изместен режим с много късно лягане

-Рязко влошаване в съня на детето

-Нощни будувания

-Сложности при прехода на по-малък брой дневни дрямки

-Необходимост да преместите детето да спи в отделна стая

-Необходимост да спрете да приспивате детето само с люшкане, носене или в ергономична раница

Запази час още сега за онлайн консултация.

Цена: 85лв
Включва:
-Предварителен анализ на анкета и дневник на съня
-Онлайн консултация- 60мин.
-Подробен план и стратегия

Запази час

  • MM наклонена черта DD наклонена черта YYYY
  • :
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да остане непроменено.