Ергономична гривна

За всички, които прекарват часове, работейки на компютър или лаптоп и страдат от болка в китката и изтръпване на пръстите.

Предимства на гривната:

Уникалният ергономичен дизайн на гривната помага да се повдигне китката и да се постави в естествено положение (не повече от 20 ° ъгъл на наклона на дланта), докато се използва компютър или лаптоп, за да се избегне неправилно натискане на ръката, което може да причини синдром на карпалния тунел и болка в ръката.


Синдром на карпалния тунел е състояние, в което възниква възпаление или компресия на средния нерв. Има и исхемия, т.е. нарушение на кръвоснабдяването. В същото време скоростта на проводимост на нервните импулси се забавя и нормалната инервация на ръката се нарушава. Има различни двигателни нарушения и неврологични симптоми

Можете да използвате гривната за неограничен период от време. Поради еластичния материал на гривната, той няма да „удуши“ китката ви или да ви накара да почувствате дискомфорт. Осигурява свобода на движение. Лек и удобен – може дори да забравите, че гo носите!
Гривната понижава дневните нива на стрес. Благодарение на специалния пълнеж може да се използва като антистрес топка.Той също така ще подобри притока на кръв в китката, докато го използвате.

Погрижи се за здравето на твоите ръце! Нашите клиенти вече го направиха.

Предлага се в 4 цвята( черен, сив, розов и тюркоаз и размери:
S (обиколка на китката 13-15см), M ( обиколка на китката 16-18см), L ( обиколка на китката 19-21см),
Цена на гривната: 45 лв с ДДС.
Гривната може да се брандира и с вашето лого. Попитайте ни за вашата индивидуална оферта за брандирани гривни.
За поръчки ни пишете на нашия имейл: primehealthbg@gmail.com или попълнете формуляра по долу. Изпращайки формата за контакт, вие се съгласявате вашите данни да бъдат използвани за обработка на вашата заявка.

/www.icn.bg/bg/?affiliate=primehealthbg@gmail.com